Vi tittar på erfarenhet och attityd

Sportchef Filip Steensbjerre har efter en tung inledning på säsongen och efter att två spelare lämnat truppen åter fått börja leta spelare. Enligt honom själv så är det en center och en forward som ska in i laget.

Tjena Filip och grattis till första segern. Var du på plats i Kungsbacka eller följde matchen på webben?

– Tack så mycket den var efterlängtad. Jag följde matchen framför TV:n.

När under matchen kände du att, detta tar vi?

– Jag kände att vi fick den starten vi behövde med ett tidigt ledningsmål. Det gav oss energi och självförtroende att spela vårt spel fullt ut. Igår fick vi verkligen utdelning vilket var helt välförtjänt

– Jag kände ganska tidigt att vi hade bra “stäm” i alla lagdelar men räknade inte in segern förrän slutsignalen ljöd. Det var en otroligt skön känsla. Vi hade pratat inför matchen att komma ihop starka som en grupp och det gjorde vi verkligen igår. Jag är glad för spelarnas skull.

Du förstärkte backsidan ganska snabbt med Preston Ames men hur ser spelarmarknaden ut för en sportchef i din position i en mindre klubb?

– Ja, Preston tror jag kommer ha positiv inverkan på laget.

– Det finns spelare tillgängliga men jag måste vara säker på att det är rätt. Vi tittar på erfarenhet och attityd. Vi behöver ha in spelare som direkt bidrar och då gäller det att ha tålamod.

Hur går jobbet med ny center och forward. Har du något på gång?

– Jag har lite på gång och hoppas att det snart händer något där.