En poäng i Tranås

Tyringe svarar återigen för en stark bortamatch när man förlorar, i förlängningen med 4-3, mot Tranås och åker hem till Tyringe med en poäng. En poäng som visar att Tyringe är på rätt väg.

Tyringe var under delar av matchen under press men det tidigare svaga försvarsspelet stod upp på bästa sätt. Samtidigt som Joakim Strandberg storspelade många gånger i Tyringekassen.

Framåt tog Tyringe vara på sina chanser och kunde genom Felix Lidgren och Sebasti

an Freed Karlsson gå till pausvila inför tredje perioden med en 2-1 ledning.

I tredje perioden kvitterar Tranås och tar även ledningen för första gången i matchen. Med två minuter kvar av perioden plockar Tyringe ut målvakten och chansar på sex utespelare. En chansning som gick hem med 14 sekunder kvar att spela när Kevin Ericson kvitterar till 3-3 och tar matchen till förlängning.

I början av förlängningen får Tyringe ett gyllene läge att knipa extrapoängen när hemmalaget dra på sig en tvåminutersutvisning. Men istället avgör Tranås med en man mindre på isen.

Jocke, vilka är dina kommentarer om matchen och poängen med hem?

– Sett till själva arbetsinsatsen skulle bi haft minst 2 poäng, säger Jocke.

– Annars är jag nöjd med försvarsspelet och målvaktsspelet och hur dem jobbar tillsammans. Och att vi göra 3 mål!