Förlust mot Kalmar

Tyringe förlorar hemmamatchen mot Kalmar HC med 2-5 i en match där Tyringe öppnar bra och där hemmalaget tar ledningen genom #28 Simon Morberg. Men Kalmar kommer in i spelet och kan både kvittera och ta ledningen innan pausvila.

I andra perioden får Tyringe spela med en man mindre under nästan halva perioden. Men defensiven och

Oliver Tornerefelt är hundraprocentiga i boxplay ikväll. Precis innan Kalmar ökar på sin ledning har Tyringe ett läge att kvittera när man kommer helt ren med Kalmars målvakt. Men istället sätter Kalmar 1-3 i ett friläge och minuten senare även 1-4.

I tredje perioden gör Tyringe det riktigt bra och när hemmalaget får spela powerplay kommer reduceringen till 2-4 genom #57 Melker Persson. Lite turlig studs kanske men spelet i powerplay var snabbt och chanser skapades. Målet ger mer energi och där är ett par chanser till ytterligare reducering men istället kan Kalmar fastställa slutresultatet i öppen kasse.

Skotten slutar 24-45 (4-19, 10-17, 10-9)