Dubbla vinster på bortaturnén

En tuff bortaturné stod på schemat för Visby Roma den gånga helgen. Turnén inleddes med match mot Skövde i fredags kväll, ett revanschsuget Visby Roma inledde matchen bäst och tog också ledningen med både 0-1 och 0-2 innan halva första perioden var spelad. Skövde reducerade sedan till 1-2 och hade lite kon

takt igen. En stark andraperiod av Visby Roma bäddade sedan för segern. En väld genomförd match av Visby Roma och skönt att studsa tillbaka efter den bleka insats laget gjorde i premiären mot HC Dalen.

I söndags var det så dags för en ny tuff match i Allettan Södra när laget gästade Mariestad Bois. Visby Roma vinner matchen med klara 0-6 och man genomför en till stabil insats. Visby Roma är det bättre laget för dagen sett över 60 minuter men siffror blir större än vad matchbilden speglade. Skönt med 6 poäng mot två bra lag, nästa match spelas hemma mot Karlskrona onsdag 20 jan kl 19.00.