Wings nollade av Brödernas!

Brödernas öppnar mycket starkt första 6 och vi får slita för att försvara oss. Vi kommer till anfall några gånger där vi får några skott på mål. 9.12 får Brödernas till slut hål på Mackan i mål, 1-0. 11.01 får vi utvisning på Emil Gabrielson. Vi klarar av boxplay trots 2 farliga målchanser av Brödernas. 15.15 får Brödernas utvisning efter att vi haft en bra målchans. 16.29 får
Brödernas ytterligare en utvisning för Too many players.17.29 är dags igen för en utvisning för Brödernas, som dock reder ut utvisningarna. Skotten: 9-14

Redan 44 sekunder in i andra gör Brödernas 2-0. 8 minuter in snurrar Olle Dahlman, Rasmus Larsson och Didrik Lif friskt i Brödernas zon och ett mål är inte långt borta. 13.50 åker Olle Dahlman ut 2 minuter för fasthållning. Lite synd då vi verkligen var på gång då med flera chanser. Vi klarar av utvisningen med bra boxplay. 17.59 är det dock dags igen. 2 minuter på Emil Hedström. Vi klarar även av den utvisningen. Skotten: 17-9

1.15 in i tredje åker Joel Linander ut 2 minuter när vi slarvat rejält. Vi klarar av detta boxplay riktigt bra. 7.59 åker Brödernas ut 2 min för diving. Vi lyckas inte sätta upp något bra powerplay. 9.25 åker Brödernas på en ny utvisning. Vi lyckas inte heller denna gång och 10.37 åker Mateusz Szurowski ut 2 minuter. Mycket utvisningar i tredje perioden, 11.41 åker Marcus Karlsson ut och Brödernas får spela 5 mot 3. Vi klarar 5 mot 3 men i efterföljande 5 mot 4 orkade vi inte stå emot längre och Brödernas gör 3-0, 13.50. Med 3.57 kvar tar vi timeout och samtidigt plockar Mackan och spelar 6 mot 5. 2.57 kvar gör Brödernas 4-0, om även matchen slutar. Bara att gratulera Brödernas som är ett mycket bra hockeylag.
Skotten: 7-6 Totalt: 33-29