Tisell: “Måste bli mer effektiva”

Nybro Vikings spelar under söndagseftermiddagen bortamatch mot Tyringe SoSS. Vikings kommer senast från en förlust i Liljas Arena mot IF Troja/Ljungby och även Tyringe kommer från en förlust på hemmais mot Mörrums GoIS.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Söndag den 1 november.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Tyrs Hov.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Första förlusten på ordinarie tid kom senast mot IF Troja/Ljungby, vad säger du om matchen?

– Jag tycker ändå att vi gjorde många bra saker i den matchen. Det var en tillknäppt tillställning, där matchen öppnades upp något efter Trojas första mål. I en sådan match blir första målet viktigt och vi hade våra chanser, men Troja var först ut. Det satte sedan tonen och gav dem energi i matchen. Vi är fortsatt svåra att göra mål på och även om Troja får in tre mål så är två av dem i boxplay, varav ena målet sker när vi får en avbruten klubba. Vi måste bli mer effektiva och få in fler puckar i mål.

Bortamatch mot Tyringe härnäst, dina tankar inför den matchen?

– Vi har bra koll på vad Tyringe har för sig. Det finns inget annat än att gå in i matchen med våra 100 %. Det är vad som krävs för att vinna matchen. Vi måste vara 100 %!

Läget i truppen?

– Det ser bra ut i truppen och alla ska vara tillgängliga. Vi har värmning imorgon innan avresa och då tar vi ut laget.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!