Inför matchen med Emil Ivansson

Derbymatch i Soft Center Arena!

Ikväll spelar KRIF säsongens första derby hemma mot Karlskrona HK som gästar Soft Center Arena. Det är fortfarande max 50 st personer på läktaren som gäller. Utöver detta finns det möjlighet att se matchen i Möbelmästarna VIP Lounge, bordsbokning krävs.

Datum: Onsdag 14 oktober
Nedsläpp: 19.00
Arena: Soft Center Arena
Se matchen i arenan: 50 st sittplatser, först till kvarn! Slutsålt!
Livesändning: Se matchen live här: https://play.staylive.se/krifhockey
Se matchen i Möbelmästarna VIP Lounge:
Platserna erbjuds i första hand Guldkortsinnehavare samt samarbetspartners (anmälan senast tisdag kl 12, därefter fritt att boka för alla). I priset 225 kr/person ingår följande: Grillspett, potatisgratäng, barbecuesås och grönsaker, samt efterrätt och kaffe. Serveras kl 17.30. Anmälan görs till kansli@krifhockey.se.

Köp soffbiljett! – Swisha 50 kr till 123 25 242 88
Stöd KRIF i dessa tuffa tider. Köp en soffbiljett och få en 50/50-lott. Varje hemmamatch har du chansen att vinna följande:

1:a pris: Halva potten
2:a pris: Resecheck, AirLeap (Ronneby-Bromma)
3:e pris: Utlottning av hotellnatt, Sturup Airport Hotel

Huvudtränare Emil Ivansson inför matchen:

Uddamålsförlust senast mot Troja i en jämn tillställning. Kan du summera matchen?

– En jämn match, jag tycker vi kommer ut och gör en bra första period, vi tar hand om pucken på ett bra sätt och Troja får det svårt några gånger. Troja är bra när dom få tryck på oss men jag tycker överlag vi kan försvara oss bra de flesta gånger.

– Andra perioden blir ryckig av många utvisningar, tycker att vi återigen visar att vi är bra i Box Play trots att vi släpper ett där. Power play är så klart inte godkänt och där måste vi upp när det blir såna perioder med mycket utvisningar.

– Tredje perioden tycker jag att vi ger det ett riktigt bra försök. Sista 10 minuterna, från deras mål och framåt så skapar vi chanser och får ett mål som ger oss ännu mer energi. Vi försöker i slutet men tyvärr ingen utdelning. En jämn match mot ett bra Troja. Det finns mycket bra saker vi kan ta med oss.

Ikväll väntar derby mot KHK och det är upplagt för en spännande match, dina tankar inför matchen?

– Alltid spännande med derby! Det gäller för oss att hålla oss till den planen vi sätter och våga tro på den. KHK är ett bra lag, och jag tror att det laget som kan hålla sig till sin plan längst kommer att tjäna på det.

Läget i truppen?

– Vi har lite frågetecken. Dock missar Tomislav Lovric matchen pga skada. Vi spikar laget under förmiddagen.

Att tänka på för publik på plats
Kom i god tid och håll avstånd. Respektera Folkhälsomyndighetens restriktioner och var rädda om varandra.

Nu kör vi!

Alltid Oavsett!