Inför Borås i eftermiddag

KRIF spelar i eftermiddag sin sista hemmamatch för den här säsongen då vi tar emot Borås i en oerhört viktig kvalseriematch!

Starttid: 16:00
Länk till sädningen: KRIF – Borås
Nu fyller vi hallen: Vi närmar oss 500 sålda biljetter! Du är väl med? Om inte, swisha 100kr till 123 33 847 65 och märk med “1600 pers”. För varje biljett skapas ett lottnummer där du är med i utlottningen av vinster skänkta av våra samarbetspartners motsvarande ett värde av 24 000kr!
Köp “50/50-lott”: 50kr/lott, swisha till 123 25 242 88

Huvudtränare Emil Ivansson inför matchen:

Skön och nödvändig seger senast mot Tranås. En match där laget tar kampen och visar helt annan inställning än tidigare. Finns delar att ta med sig från denna match misstänker jag?

– Självklart finns det saker att ta med sig men vi får inte glömma att det är en ny match med nytt motstånd. Vi måste ställa om och vara redo för denna match.

Nu väntar Borås i en lurig match. Känslan är att allt kommer avgöras på målskillnad vilket betyder att det inte bara krävs vinst utan fortsatt produktion framåt. Hur är känslan inför matchen?

– Vi kollar bara på vår egen prestation, och hur den ska ta oss till seger. Känslan är bra och vi är redo för denna match!

Hur ser laget ut?

– Samma som senast.

Nu kör vi för tre poäng!

Alltid Oavsett!