Nyförvärv: Emil Cederlund

KRIF Hockey presenterar i samarbete med Plåtslagaren nyförvärvet Emil Cederlund

Målvakten Emil Cederlund, 21, med Tingsryds AIF som moderklubb är klar för KRIF. Han har tidigare tillhört allsvenska Tingsryd men har under de två senaste säsongerna varit utlånad till Mörrums GoIS IK. Emil är en ung lovande målvakt som nu hoppas ta nästa steg i sin utveckling hos KRIF.

Emil Ivansson om Emil:

– Vi är mycket glada över att lyckats knyta till oss Emil som en av två målvakter nästa säsong. Emil har vi stött på många gånger och han kommer från en riktigt bra säsong i Mörrum, där vi fått se att han klarar olika typer av matcher. Han är en skolad målvakt som fått sin utbildning i Tingsryd. Vi kommer att ha ett ungt målvaktspar, men det är två målvakter som varit på nivån under några säsonger nu och planen här är såklart att dem kommer tävla med varandra och på så sätt kommer vi få ett bra målvaktsspel.

Emil om att komma till KRIF:

– Jag ser mycket fram emot uppgiften att komma till KRIF och utmana Tengvall om speltid. Jag tycker KRIF har presenterat många bra förlängningar och tror det kan bli en mycket rolig och lärorik säsong. Det känns som ett miljöbyte kan gynna mig och ta mitt spel till nästa nivå. Jag ser extra mycket fram emot att spela i samma lag som min gode vän William Petersson igen.

Kontraktet är skrivet över nästa säsong.

Läs mer om Emil: Emil Cederlund – Elite Prospects

Välkommen till KRIF Emil!

Alltid Oavsett!