Mjölby Hockey i Hockeyettan 2023/2024

Mjölby Hockey erbjöds under sommaren 2023 en plats i HockeyEttan inför säsongen 2023/2024. Efter moget övervägande beslutade en enig styrelse i juli att tacka ja till denna möjlighet!

– Skitkul! Det är nu jobbet börjar med att få till det här gemensamt i föreningen. Sportsligt är det ett ganska stort steg, föreningsmässigt kommer det också att påverka med lite mer arbete kring matcher och så. Framför allt att behålla den stämning vi har haft. Nu när vi är klubb nummer två i Östergötland sportsligt vill vi behålla den publik vi haft och till och med öka, säger sportchefen Anders Tingman.

Styrelsen har noga undersökt olika typer av förutsättningar för att kunna fatta ett välgrundat beslut och för att både föreningen och laget ska komma väl förberedd till de nya utmaningar som nu väntar.

– Nummer ett var att fråga hela gruppen i och omkring laget om vi är beredda att ta det här steget. Den frågan gick ut direkt när vi fick den officiella frågan från förbundet i måndags. Gruppen är enig om att ta sig an den här resan och då känns det rätt att ge oss själva chansen att göra det här tillsammans, säger Tingman.

– Efter många år av hårt arbete och att falla på målsnöret tar vi nu som förening klivet upp i HockeyEttan. Tillsammans med alla i föreningen och tillsammans med alla partners tar vi oss an denna härliga utmaning! Vi satsar vidare med dam och herr, bredd och elit, barn och ungdom.

Vill du som företagare också vara med och skapa lokal nytta för både bredd och elit? Hör av dig till [email protected] eller Frans Svensson på 070-849 20 08.

Vill du vara med och bidra kring matcher eller annat? Hör av dig till [email protected] – välkommen i gänget!