Mjölby Hockey – Världens mest östgötska elithockeylag!

I går firade vi svenska flaggans dag och Sverige som nation. I dag fokuserar vi på det ännu mer lokala i form av Östergötland och Mjölby Hockey – Världens mest östgötska elithockeylag!

I nuläget finns det blott en forwardsplats kvar att fylla i herrlaget inför Hockeyettan och vi tar en titt på hur det ser ut just nu. I truppen finns i dag två målvakter, åtta backar och 13 forwards.

Precis som kommunen i helhet är vi både världsvana och hemkära. I herrtruppen är 100% av spelarna fostrade i svenska klubbar (sett till moderklubb), 83% är fostrade i östgötska klubbar och 35% är egna produkter från MHC.

För Mjölby Hockey är den lokala förankringen oerhört viktig. Att kunna ha en väl fungerande ungdoms- och juniorverksamhet som kan fostra spelare till våra representationslag är dessutom ett långsiktigt måste för att vi ska kunna överleva som förening. Särskilt med bakgrund av de ekonomiska svårigheter som finns hos många klubbar på elitnivå måste vi agera klokt.

Häng med världens mest östgötska elithockeylag på nya äventyr i vinter! Vi söker alltid nya partners som vill synas med oss och på riktigt göra skillnad för det lokala idrottslivet, samtidigt som vi ger er chansen att möta nya kunder.

Tillsammans är vi Mjölby Hockey.

Läs mer via länken nedan eller ring huvudtränare Jens Brändström på 070-888 86 42 för kontakt kring partnerskap.
https://www.mjolbyhockey.com/mhc/sida/34823/bli-partner