Spelschemat för försäsongen är här!

Sommarvärmen har lagt sig över Östergötland och då passar det att boka in kyliga upplevelser under tidiga hösten. Här är spelschemat för MHC under försäsongen inför Hockeyettan!

– Då seriespelet ser ut att dra igång ungefär en vecka tidigare den kommande säsongen jämfört med förra så känner vi att sex matcher är perfekt, jämfört med förra säsongens sju, kommenterar huvudtränaren Jens Brändström.

– Vi får möta två lag från Hockeyettan i form av satsande Borås och Nyköping som förra säsongen var högre rankat än vi var.

Inledningen av försäsongsmatchandet sker dock på bortais mot Vita Hästen, som i våras avancerade till HockeyTvåan.

– Även Hästen blir en motståndare värd namnet den här säsongen och vi räknar med att folk går man ur huse till den matchen – och även åker till Norrköping för att visa att vi på riktigt är nummer två efter LHC i regionen, säger Jens.

– Det är ju skoj att bygga lite prestige kring dessa matcher och skapa en rivalitet. Självklart siktar Hästen på att gå rakt upp i Hockeyettan kommande säsong. Vem vet, det kanske blir stekheta seriederbyn framöver? Sedan vägrar jag givetvis förlora mot Hästens nya tränare Johan Hellström, som jag känner mycket väl, skrattar Jens.

Mer detaljer om spelplatser och starttider kommer senare.

Matcher försäsongen 2024/2025

Onsdag 21 augusti
HC Vita Hästen – Mjölby Hockey

Onsdag 28 augusti
Mjölby Hockey – Borås HC

Fredag 30 augusti
Mjölby Hockey – Nyköpings SK

Onsdag 4 september
Mjölby Hockey – HC Vita Hästen

Torsdag 12 september
Nyköpings SK – Mjölby Hockey

Tisdag 17 september
Borås HC – Mjölby Hockey