Ordföranden har ordet: Elitlicensen är beviljad

Nye ordföranden Martina Nylander berättar i dag bland annat att MHC har beviljats elitlicens för spel i Hockeyettan säsongen 2024/2025.

Hockeyettan igen!

Jag är stolt över att i dag kunna meddela att Mjölby Hockey är godkända för seriespel i Hockeyettan inför säsongen 2024/2025. Det är skönt att officiellt kunna gå ut med det, då vägen dit inte är helt självklar. Varken spelmässigt eller föreningsmässigt. Men vi gjorde det igen!

Det är mycket tuffa regler att förhålla sig till både gällande lokaler, arena, säkerhet, spel, lag, stab och ekonomi i god balans.

Vi har många personer som ställer upp som funktionärer och är på plats när det verkligen gäller. Tack vare dessa individer kan vi kliva på tåget igen. Vi har en mycket bra och stabil tränar- och ledarstab kring herrsenior och utöver det engagemanget är vi också många som är med på plats och hejar fram.

Vi tittar också på händelser och evenemang direkt efter sommaruppehållet, där våra barn och ungdomar också ska inkluderas mer och där vi hittar en win/win-situation. Våra minsta i föreningen behöver bra och duktiga förebilder och våra äldsta lag behöver våra yngre spelare för att fylla på hela kedjan i föreningen. Det är därför viktigt att skapa tillfällen där stora och små får möjlighet att utbyta erfarenheter.

Vi ska också nämna våra seniorgrupper och stödmedlemmar, som har hjärtan som brinner för MHC och vi vill givetvis hitta så många tillfällen som möjligt för att inkludera fler. Vi är en förening som vill ha ett stort åldersspann från yngsta till äldsta medlem.

Om ni ännu inte följer MHC i sociala medier så uppmuntrar jag er att även titta in där. Under försommaren har spelarna i herrlaget presenterats en efter en och jag lovar att vi har en bra ryggrad i laget, som Tingman brukar säga!

Nu blickar vi framåt tillsammans och styrelsen börjar jobba redan nu (i kväll) för att få ihop så bra muskler som det bara går kring detta!

Martina