Sista pusselbiten inför Hockeyettan är på plats!

Nu är det klart att 21-årige forwarden Sebastian Lundman blir den sista spelaren som kommer in i den tänkta truppen inför Hockeyettan.

I och med att Sebastian har Vita Hästen som moderklubb är forwardssidan i MHC därmed fortsatt 100% östgötsk, sett till moderklubb. Ungdoms- och juniortiden tillbringade han mestadels i Linköping, med ett SM-brons i U16 och spel i TV-pucken.

J20-nivån avslutades i Malmö Redhawks i högsta Nationell-serien, med totalt 20 poäng (8+12) på 25 matcher. Fjolåret inleddes med en tryout under tre matcher i Kristianstad och därefter blev det även ett par matcher i Nyköping.

– I Sebastian får vi en spelare med en otroligt stor potential i det offensiva spelet. Han har bra fart under fötterna, en väldigt fin blick för spelet och fina handleder, berättar huvudtränaren Jens Brändström.

– Efter en speciell säsong som gick, Sebastians första som senior, ser vi nu fram emot att han ska ta rejäla kliv inom seniorhockeyn hos oss. Vi tror stenhårt på att detta är en mycket stark värvning för Mjölby HC.

Varmt välkommen till MHC, Sebastian!