Supporterspelaren 2024 – Vi backar MHC!

På grund av skador och frånfall på backsidan under den senaste tiden i Mjölby Hockey känner vi att vi behöver värva en ny back som kan hjälpa oss att nå vårt mål den här säsongen – att säkra en plats i Hockeyettan nästa säsong.

Tillsammans startar därför MHC Support och Mjölby Hockey nu en insamling för att kunna värva en back, som ger oss rätt numerär i truppen – men framförallt spets.

I samband med att transfer-deadline närmar sig i Hockeyettan, den 31 januari, kan det komma att finnas bra spelare på marknaden. Den spelare vi kommer att leta efter kommer dock troligtvis att ligga i klassen över den budget vi idag har för spelartruppen. Givetvis är det så att ju större summa vi kan samla in, desto större chans har vi att få in en riktigt bra spelare till laget – och där kan du hjälpa till!

Sportgruppen och tränarna kommer tillsammans att välja vem spelaren blir, efter noggrann scouting och referenstagning av personen. Eventuellt överskott kommer att gå vidare till spelarbudgeten för kommande säsong 2024/2025!

Stort tack för ditt stöd!
Jens Brändström, tränare MHC
Daniel Karlsson, MHC Support

Så är du med och backar MHC!

För dig som supporter
Som supporter är det enklaste sättet att bidra till insamlingen att swisha en liten eller stor slant direkt till MHC Support med meddelandet ”Supporterspelaren”.

123 277 74 23

För dig som företagare
Som företagare är du också varmt välkommen att bidra, antingen via Swish till numret ovan eller genom att om så önskas betala ett större belopp via faktura.

Alla supportrar och företag som bidrar med minst 500 kronor till insamlingen kommer att synas på storbildsskärmen i ProTrain Arena både till vardags och i samband med MHC:s hemmamatcher i resterande matcher i Hockeyettan.

Företag som bidrar med minst 2 000 kronor har dessutom möjlighet att synas med sin logotyp på storbildsskärmen, om så önskas.

Resultatet av insamlingen och status kring arbetet med att värva en back till truppen kommer att presenteras på vår hemsida och via våra kanaler i sociala medier.

Har du några som helst frågor om insamlingen eller om du är ett företag som vill synas med din logotyp, hör gärna av dig via e-post till adressen [email protected].

Stort tack för ditt stöd!