Liam Thell fortsätter karriären i MHC

21-årige backen Liam Thell, bördig från Skåne, fortsätter karriären i Mjölby Hockey även under säsongen 2024/2025.

– Skoj att Liam fortsätter i MHC! Han var ju en av backarna som jag ”tog med mig” från Köping förra sommaren. Det är en talangfull kille med bra potential som vi pratar om, tycker huvudtränaren Jens Brändström.

– Liam hade lite otur med skador under förra säsongen och missade rätt så många matcher, men han kom tillbaka och gjorde ett strålande jobb i sluttampen av säsongen. Jag tror att Liam kommer att ta ännu ett kliv under kommande säsong.

Statistiskt sett blev det totalt 22 matcher för Liam Thell under fjolåret, med fem assistpoäng som facit. I den södra vårserien blev det 8 matcher med ett fascinerande facit i plus/minus-kolumnerna. Han noterades där för totalt +6 i spel med lika manskap och var inte inne på ett enda mål (!) bakåt i den spelformen.

– Det ska bli kul att fortsätta en säsong till i Mjölby. Jag tycker att vi har en stark grupp och en bra känsla i laget, som ska bli kul att jobba vidare på. Vi ska vara med och slåss högre upp i tabellen, tycker Liam själv.

– Jag hade det tufft säsongen som gick med två skador på raken och förlorade en stor del av säsongen spelmässigt på grund av det. Men det ger mig en revanschkänsla inför den kommande säsongen och jag känner mig väldigt taggad på vad som komma skall!