Tränarduon intakt – Viktor Johansson stannar i MHC

Vi fortsätter fredagsfeelingen med att konstatera att assisterande tränaren Viktor Johansson fortsätter att kampera ihop med huvudtränaren Jens Brändström i Mjölby Hockey även under 2024/2025.

– Viktor gjorde ett bra jobb som helt ny i en tränarroll och vi är mycket nöjda med hans insats. Med en säsong under bältet ser vi nu fram emot att Viktor kommer att fortsätta utvecklas i sin roll och kommer att ta ett större ansvar ihop med Jens för att utveckla den trupp som vi kommer att ställa på is, säger sportchefen Anders Tingman.

– Viktor kommer också att vara delaktig i uppbyggnadsperioden nu i vår och sommar, vilket är en styrka för oss som helhet. Det känns också skönt att kunna hålla ihop tränarduon och därmed skapa kontinuitet i verksamheten.

LHC-fostrade Viktor är fortfarande 25 år ung och har massor av potential inom ishockeyn, som avslutades säsongen 2022/2023 i MHC.

– Det ska bli väldigt kul att fortsätta som tränare i Mjölby Hockey även nästa säsong och även att fortsätta samarbeta med Jens, som har varit väldigt bra att arbeta med och att lära av, säger Viktor själv.

– Jag tycker att vi redan så här tidigt har fått ihop en väldigt intressant trupp inför kommande säsong. Är lagdynamiken lika bra som förra året tror jag att vi kan göra goda resultat på isen.