Tillsammans kraftsamlar vi till slutspelet 2024

Tillsammans kraftsamlar vi till slutspelet 2024

Det här är inte bara en resa för vårt herrlag; det är en resa för hela Sundsvall Hockey-familjen. För varje medlem i vår förening, för varje hängiven supporter, för vår stad.

Slutspelet är vår chans att visa vår styrka, vår passion och vår talang. Men vägen dit är inte bara fylld av träning och förberedelser; den kommer också med prövningar och utmaningar på och utanför isen. Den största utmaningen är alla kostnader i form av resor, boende, utrustning m.m. Ett slutspel med en potentiell kvalserie innebär kostnader över en miljon kronor.

Tillsammans med supportrar och partners, i kraft av ett gemensamt engagemang, kan vi se till att vårt herrlag får den chans de förtjänar och att vi alla får uppleva spänningen och stoltheten i att kämpa i slutspelet.

Varje bidrag, stort som smått, tar oss ett steg närmare vårt mål och kommer vara mer än varmt välkommet. Samtliga gåvor som vi får in är öronmärkta till herrlagets slutspelsresa.

Tack för ert värdefulla stöd och att ni är med på vår gemensamma resa i denna sportsliga satsning. Låt oss göra detta möjligt, tillsammans.

Stötta, dela och följ insamlingen här!