Nyförvärv: Herman Håkansson

KRIF Hockey presenterar i samarbete med T.S.M nyförvärvet Herman Håkansson

Backen Herman Håkansson, 19, med KRIF Hockey som moderklubb återvänder nu hem. Herman kommer senast från spel med Karlskrona HK, där han även är fostrad och spelat med från U16 till A-lag.

Emil Ivansson om Herman:

– Först och främst är det väldigt kul att kunna knyta upp ännu en egen produkt. Herman har varit i KHK:s organisation sedan U16 och där har han fått stora utmaningar under sin juniortid och han har utvecklats mycket där genom åren. Denna säsongen har han varit med KHK:s A-lag under slutdelen och gjort det bra. Herman har såklart en fortsatt resa att göra för att komma in i seniorvärlden på riktigt, dock så är jag övertygad att med detta 2-årskontrakt så kommer hans utveckling att fortsätta. Han har ett driv och en vilja som gör honom gott. Han är en defensiv back som spelar rejält både med och utan puck.

Herman om att komma till KRIF:

– Det ska bli grymt kul att komma hem till moderklubben igen och dra på sig KRIF-tröjan. Jag känner till organisationen väl så jag tror verkligen att jag kommer utvecklas som spelare under dessa 2 säsongerna. Nu ser jag fram emot att hjälpa KRIF att slåss med dem bästa lagen i Allettan!

Kontraktet är skrivet på 2 år och börjar gälla i Augusti.

Läs mer om Herman: Herman Håkansson – Elite Prospects

Välkommen till KRIF Herman!

Alltid Oavsett!

Foto: KHK