Andreas Nordfeldt förlänger

KRIF Hockey presenterar i samarbete med Stora Coop en förlängning av Andreas ”Notan” Nordfeldt

Andreas ”Notan” Nordfeldt, 36, är klar för sin tolfte raka säsong i KRIF Hockey. Notan som har ett stort KRIF-hjärta är med sin rutin och ledaregenskaper en väldigt viktig spelare för laget och kommer inför kommande säsong med stor revanschlust.

Emil Ivansson om ”Notan”:

– Vi är otroligt glada att kunna knyta upp Notan en säsong till. Han är en av våra kulturbärare som älskar att vinna. Han är våran lagkapten och kommer vägleda detta laget på rätt sätt. Notan är användbar över hela banan och har ett brett register i sig. Alla vet vad han betyder och att han gör allt för att KRIF ska komma framåt på alla plan, och det smittar av sig till övriga i laget!

”Notan” om att förlänga med KRIF:

– Att fortsätta i KRIF var inget svårt val. De två senaste säsongerna har jag inte varit nöjd med våra placeringar i tabellerna. Jag vill gå i bräschen, leda och bidra över hela banan till att vi återigen blir ett etablerat topplag. Det man har saknat väldigt mycket de två sista åren (dels p.g.a. covid) är stämningen i SCA. Jag vet att WA gör allt dem kan men jag hoppas att alla hockeyälskare runt omkring hittar tillbaka till hallen och njuter av hockey, fart, tacklingar, mål och en härlig stämning på läktaren, då är vi svårslagna i vår hemmaborg!

Kontraktet är skrivet på 1 år.

Läs mer om Andreas Nordfeldt: Andreas Nordfeldt – Elite Prospects

Alltid Oavsett!

Foto: Calegula