Årets supporterspelare: Jesper Hultberg

Forwarden Jesper Hultberg, 24, med Nässjö HC som moderklubb är klar för KRIF Hockey. Jesper har de senaste säsongerna spelat med Mörrums GoIS och avslutade förra säsongen i Karlskrona HK där han stod för 13 poäng på 17 matcher i grundserien. Jesper är en storväxt forward och vass målskytt som kommer tillföra spets. Jesper Hultberg är årets supporterspelare och presenteras i samarbete med WhiteAngels. Läs mer och bidra här: https://www.hockeyettan.se/krifhockey/white-angels/supporterspelaren/

Emil Ivansson om Jesper:

– Jag är otroligt glad att kunna presentera Jesper Hultberg som nästa nyförvärv. Jesper känner dem flesta igen från Blekingehockeyn då han har representerat Mörrum och nu senast KHK. Jag har alltid gillat hans sätt att spela och att han, när han kom till KHK, fick användas som ytterforward vilket jag tycker att han passar som. Han är rivig, avig, väldigt skicklig i den offensiva delen och han är stark över pucken. Jag är övertygad om att han kommer bli en stor tillgång för oss. Jesper vill ta nästa kliv i sin karriär och våran miljö passar väl in då. I konkurrens med andra klubbar är vi glada över att Jesper väljer KRIF Hockey.

Jesper om att komma till KRIF:

– Känslan är bra och jag är förväntansfull på att sätta igång säsongen med grabbarna. Förväntningarna är att vi som lag ska växa genom hela säsongen och att vi ska vara som bäst när det gäller!

Kontraktet är skrivet på 1 år och börjar gälla i Augusti.

Läs mer om Jesper: Jesper Hultberg – Elite Prospects

Välkommen till KRIF Jesper!

Alltid Oavsett!

Foto: Marcus Palmberg / BLT