Inför seriepremiären mot Halmstad Hammers i Hockeyettan Södra

Välkommen till seriepremiär i Hockeyettan Södra och Sunday Funday!

Under säsongen 22/23 hoppas vi att ni kommer att se en scenförändring både på och utanför isen. Våra arrangemang är byggda för att passa såväl ung som äldre publik. KRIF:s ambition är att skapa en trevlig upplevelse för alla, mer om detta nedan!

Seriepremiären äger rum i Soft Center Arena, söndagen den 2 oktober klockan 16:00. På isen välkomnar vi Halmstad Hammers! Biljettkassorna öppnar 1 timme före nedsläpp men Möbelmästarna VIP Lounge öppnar 2 timmar före nedsläpp (entré via biljettinsläpp).

I Möbelmästarna VIP Lounge kommer vi ha en stående meny enligt följande:

Toast: 40kr
Pytt i Panna med ägg: 60kr
Parisare: 65kr
Öl/Vin/Cider: 60kr
Alkoholfritt

Via [email protected] kan du boka mat och plats i Möbelmästarna VIP Lounge. Under Sunday Funday blir det dessutom quiz i Möbelmästarna VIP Lounge!

Biljetter till matchen släpps imorgon, fredag, den 23/9 klockan 10:00 och kan köpas via https://krifhockey.ebiljett.nu/

Än finns möjlighet att boka ditt säsongskort. Kontakta KRIF Hockey via telefon på telefonnummer 0457-242 20 alternativt via mail på [email protected]

SUNDAY FUNDAY

Ta vara på söndagar i Soft Center Arena!

KRIF bjuder in till match med bra tryck i hallen, förutom att kolla på en spännande ishockeymatch så finns det något för alla åldrar.

Boka din plats uppe i Möbelmästarna VIP Lounge. Här bjuds det på underhållning i form utav quiz eller annat skoj. Endast för dig som är 18+. Ät gott, drick gott och sitt gott.

För dig med barn som behöver en söndagsaktivitet så är det även nere i entrén funday. Här nere är det barnens område och i pauserna kan ni upptäcka allt från ansiktsmålningar till fiskedamm. Självklart får ni även träffa ICE Buddy, KRIF:s egna maskot för att ta lite bilder och kramas.

Välkomna till Soft Center Arena!

Alltid Oavsett!