Samarbeten

Tickster Logo Samarbete

Hockeyettan tecknade inför säsongen 23/24 avtal med Tickster gällande försäljning och hantering av entrebiljetter, säsongskort och varor.

Syftet med ramavtalet med Hockeyettan är att samtliga klubbar ska erbjudas en gemensam lösning för att säkra bästa möjliga upplevelse för besökare, möjliggöra merförsäljning på arenorna samt underlätta den ekonomiska hanteringen.

HEMSIDAN:

https://www.tickster.com/sv/start

Bergkvarabuss Logo Samarbete

Bergkvarabuss ingår i koncernen Mekka Traffic Group och omsätter cirka 2,2 miljarder kronor.

Bergkvarabuss har i dag cirka 1350 bussar i landet och sysselsätter runt 2000 personer. Bergkvarabuss bedriver både upphandlad linjetrafik och kommersiell trafik.

Tack vare våra cirka 30 depåer runt om i landet är vi lokala och nära våra kunder och gäster, vilket innebär att vi snabbt och effektivt kan lösa kunders behov och önskemål.

Med vårt engagemang – och stort fokus på säkerhet och service – är våra viktigaste fundament för att göra varje resa till en trevlig och personlig upplevelse.

Välkomna ombord!

HEMSIDA:

https://bergkvarabuss.se

Target Aid Samarbete

Hockeyettan beslutade under hösten 2023 för att samarbeta med Target Aid för att tillsammans kunna erbjuda ligans alla klubbar digitala verktyg och ändamål för att integrera ett socialt engagemang i klubbarnas verksamheter.

Svenskt föreningsliv och idrotten i synnerhet är en fantastiskt plattform för att nå ut med goda värderingar, den gemensamma kraften hos alla föreningar gör en otrolig skillnad om vi tillsammans kanaliserar kraften till något gott.

Med Target Aid skapar ni även goda förutsättningar att stärka era relationer med sponsorer, aktivera närstående till era aktiva samt öppnar nya kanaler för finansiering av enskilda projekt riktade mot er barn- och ungdomsverksamhet.

Vårt första projekt tillsammans var en insamling med Ajabaja Cancer som syftar till att hjälpa familjer med barn och ungdomar som drabbats av cancer. Första klubb ut var Karlskrona HK och vår förhoppning är att många fler klubbar i Hockeyettan följer efter och gör den här kampanjen till en succé och därigenom hjälper ännu fler familjer.

Är ni intresserade av att vara med? Kontakta oss isåfall.

Target Aid sköter i princip allt framtagande av material, kommunikation med mera, vilket gör att ni inte behöver lägga några egna resurser på detta. Självklart hjälper vi även till med övrigt arbete kring CSR och egna insamlingar med mera.

Tveka inte att kontakta oss!

HEMSIDA:

https://www.targetaid.com/companies/hockeyettan-ab/hockeyettan-ab/

Maby Hyrbilar Logo Samarbete

Vi är glada och stolta över att kunna presentera MABI hyrbilar som ny partner till Hockeyettan.

Samarbetet ger Hockeyettan och dess klubbar avtalspriser på personbilar, minibussar och transportbilar.

Avtalet ger, förutom förmånlig rabatt, även en ansvarig kontaktperson, dygnet runt-jour, skadekostnadsreducering samt kampanjkod för medlemmarna med 10 procents rabatt på bokningar på MAB/s hemsida.

MABI Sverige AB ingår i Hedin Mobility Group och är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag. Sedan starten i Stockholm 1989 har förtaget vuxit kontinuerligt och bedriver i dag uthyrning på fler än 150 platser över hela landet. Syftet är att förse marknaden med hyrbilar till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet, säkerhet, service eller tillgänglighet.

Bokning av hyrbil för klubbarnas medlemmar görs direkt på mabi.se med kampanjkoden HEM23 och ger 10 procents rabatt på hemsidespriset.

HEMSIDA:

https://www.mabi.se