Angående Ludvig Vännström

Då frågorna blivit allt fler, och spekulationerna kring SIK:s sjukskrivne center Ludvig Vännströms tillstånd kommit allt mer frekvent senaste tiden väljer nu Ludvig själv att kommentera sin sjukskrivning i ett uttalande.

-Jag har fått en cancerdiagnos, vilket inneburit operation. Det kom väldigt plötsligt och inget man riktigt kan förbereda sig på. Men jag mår efter omständigheterna bra och har påbörjat den cellgiftsbehandling och det arbete som krävs för att bli frisk. Jag har fått ett fantastisk fint stöd från familj, vänner, Skövde IK och alla mina lagkamrater, vilket varit till stor hjälp med allt som detta innebär. Målsättningen är givetvis att kunna spela ishockey så snabbt som möjligt igen, men just nu är fokus på att bli helt frisk.

-Ludde är en kämpe. Han har i mina ögon tagit detta besked på ett väldigt starkt sätt och det är imponerande hur han hanterar hela situationen. Att han nu lämnar besked själv, säger väl det mesta om karaktären där. Nu hoppas vi bara att allt fortsätter att gå åt rätt håll och att han snart kan få besked om att han kan återgå till vardagen under normala förutsättningar.
Säger SIK:s Anders Lundström i en kommentar kring att Ludde ger information kring sitt tillstånd.

Klubben meddelar också att det är detta man i nuläget kommer kommunicera kring Ludvigs tillstånd och att man ödmjukt ber om att han ska få genomgå rehab och behandling i lugn och ro.

Hela Skövde IK skickar kärlek och omtanke till dig Ludde! Ta hand om dig och dina nära.