Veckans lag i Västra #1

Efter de inledande tre omgångarna är det nu dags att presentera Veckans Lag i hockeyettan Västra för första gången denna säsong och laget ställer upp enligt följande:

Målvakt: 

Daniel Hansen, Grums

Tre spelade matcher från start, en räddningsprocent på fina 96,10% och 0,99 insläppta mål per match. Hansen har räddat 74 av 77 skott på de inledande tre matcherna och gett nykomlingen Grums en bra start på årets säsong.

Backar: 

Alexander Nilsson-Lindelöf, VIK Västerås

En viktig försvarskugge för Västerås, har dessutom levererat offensivt med tre mål och en assist i inledningen.

Ville Virtanen, Lindlöven

Den finländske backen har spelat oerhört stabilt defensivt för Lindlöven, en assist och plus sex i plus/minus. Har hittills inte varit inne på ett enda baklängesmål i spel fem mot fem.

Forwards: 

Eddie Davidsson, Mariestad

Davidsson är tillbaka i hockeyettan efter tre säsonger i Allsvenskan med Västerås.
Värvad för att leverera poäng har han inlett starkt, fyra mål och tre assist, sju poäng totalt på tre matcher.

Henrik Thegel, Skövde

Tillbaka i Skövde efter en säsong i Vita Hästen och två säsonger i Södertälje har han inlett på samma sätt som han gjorde under säsongerna innan, med att sätta avgörande mål, på två hemmamatcher för Skövde har Thegel stått för det matchvinnande målet båda gångerna.

Robin Bringsén, Surahammar

Självklart ska Bringsén ha en plats i detta laget efter att ha gjort samtliga Surahammars mål under segern borta mot Kumla. Det är för övrigt samtliga mål Surahammar gjort på de första tre matcherna.

//Kristoffer Bennemyr-Porath