Veckans Lag Allettan Norra #3

Det har blivit hög tid att presentera de spelarna som presterat bäst under den gångna veckan och därmed tar plats i det tredje Veckans Lag från den Norra Allettan.
Dessa sex spelare har blivit uttagna denna vecka:

Målvakt: 

Tim Hultstrand – Skövde IK (1)

Skövdes unga burväktare har haft en riktigt bra vecka, han fick chansen mellan stolparna mot Västerås och gjorde det med den äran. Hans Skövde föll visserligen med 1-2 men Hultstrand var bäst på plan i Skövde den kvällen. Han följde upp det med att rädda 43 skott i bortamatchen mot Boden i lördags.
Total räddningsprocent på de två matcherna är smått otroliga 95,89% och Hultstrand var största orsaken till att Skövde fick med sig tre poäng från matchen mot Boden.

Backar: 

August Tornberg – Piteå HC (1)

Piteå har haft en bra vecka i Allettan Norra med tre raka segrar, samtliga på hemmais där laget inte tycks gå att besegra.
August Tornberg har under segermatcherna mot Östersund, Lindlöven & Västerås stått för två mål, tre assist och ett stabilt försvarsspel för sitt Piteå.

Johan Pettersson – Kalix HC (2)

För andra veckan i rad tar Kalix-kaptenen en plats i veckans lag, detta efter en assist i lördagsmatchen mot sin tidigare klubb Mariestad som han sedan följde upp med två mål mot Skövde under söndagen och var stor segerorganisatör när Kalix vände underläge till seger.

Forwards: 

Emil Wrenman – Piteå HC (1) 

Piteå har som sagt haft en vecka fylld med segrar, därför är det kanske inte så konstigt att laget har hela kedjan med spelare i veckans lag.
Emil Wrenman har under veckan stått för ett mål och hela fem assist på de tre egermatcherna och har bevisat att han kan spela på en högre nivå.

Magnus Isaksson – Piteå HC (1) 

Magnus Isaksson ger alltid allt för sitt lag, under veckan har han precis som vanligt gjort det och dessutom kryddat det med fem assist.
Fem assist på tre matcher, två mot Östersund, två mot Lindlöven och en mot Västerås är inget man snackar bort och han kommer bli viktig för Piteå i den fortsatta kampen om en plats till kvalserien.

Joakim Högberg – Piteå HC (1)

Högberg har under veckan stått för tre mål och två assist, ett mål och en assist mot Östersund, ett mål och en assist mot Lindlöven och ett mål mot Västerås i söndags. Högberg har levererat poäng på löpande band för Piteå den här säsongen och Allettan har inte varit något undantag.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath