Hockeyettan och Sportbladet ingår samarbetsavtal

Intresset för Hockeyettan växer och ligan engagerar hockeyhjärtan över hela Sverige. Vi har sedan starten för 6 år sedan konsekvent byggt upp Hockeyettan till en riktig liga i svensk hockey. Vår ambition har varit att ingå en överenskommelse med Aftonbladet som stärker vår fortsatta utveckling och resa.

Via samarbetet med Aftonbladet kan vi nu ta ytterligare ett steg för att etablera Hockeyettan hos den stora sportintresserade publiken i Sverige.

Vi är glada att vi ingått ett långsiktigt samarbete med Aftonbladet som i ett första steg vill bygga ett samarbete kring Kvalserien till HockeyAllsvenskan. Det är också viktigt för svensk ishockey att ännu fler följer lagen i Hockeyettan, som är en talangfabrik och ett grundfundament för svensk ishockey.

– Vi är stolta att kunna erbjuda det här till våra besökare, det känns jättekul och stort. Det passar perfekt in i vår satsning på sport och tv, säger Sportbladets tv-chef Jessica Linnman.

”Kvalserien” är en viktig parameter i det fortsatta byggandet av Hockeyettans varumärke. Tack vare samarbetet med Sportbladet kan vi erbjuda samtliga 30 matcher i kvalserien för endast 297 kr hos Sportbladet.

/Ronnie Glysing