Forward förlänger!!

Hälleström kör vidare…

 

Nu är det klart att ytterligare en spelare förlänger, Jocke Hälleström är med även säsongen 18/19. Jocke som hade sitt genombrott säsongen 16/17 där han verkligen blommade ut och var tongivande, hade det lite tyngre förra året när förväntningarna såklart var högre både från honom själv och omgivningen.

Det tog hårt på honom därför är det extra kul att han valt att fortsätta och satsa vidare. Alla vet vad han har i kroppen när det stämmer. Det är få som hänger med när han trycker till i åkningen och i tillägg har han ett riktigt vasst skott. Han har även förmågan att äta sig in under skinnet på motståndarna och är precis sådär lagom grinig när han är som bäst!

Fredrik Mälberg

Sportchef Huddinge Hockey

070-7202285

fredrik.malberg@huddingehockey.com

 

Vi Vill Vi Kan Vi Ska!