Hans Ljunggren blir sportchef för Hockeyettan


Hockeyettan har utnämnt Hans Ljunggren till sportchef. Hans kommer från en ett långt engagemang inom Skövde IK och har både en gedigen erfarenhet inom Hockeyettan via klubben och från en plats i ligans styrelse.

– Det ökar både vår styrka och trovärdighet som liga och möjligheten att tillsammans med Svenska Ishockeyförbundet och övriga ligor utveckla hockeyn ytterligare, säger Ronnie Glysing, ordförande i Hockeyettan.

– Jag ser det som ett hedersuppdrag att få jobba som sportchef i Hockeyettan. Det är därför med stor motivation och glädje jag ser fram emot att få arbeta med sportfrågor i Sveriges bredaste ligaorganisation, säger Hans Ljunggren.

– SHL är bäst men Hockeyettan är den bredaste hockeyligan, och under mottot – hockey på riktigt ska vi positionera oss för framtiden och bli mycket mer engagerande att följa, avslutar Ronnie Glysing.

Hockeyettan har som mål att utveckla ligan mot alla de intressenter man har. Därför kommer sportchefen att ha en nyckelroll när det handlar om att skapa en intressant och spännande spelordning.

Efter sju år är ligan etablerad inom svensk ishockey men därmed ställs även krav på oss att vi tillsammans lever upp till att i alla sammanhang leverera – hockey på riktigt.

För ytterligare information kontakta:
Hans Ljunggren, Sportchef Hockeyettan. Tel 070 – 272 93 59. hans.ljunggren@hockeyettan.se
Ronnie Glysing, ordförande Hockeyettan. Tel: 070 – 960 01 10. ronnie.glysing@hockeyettan.se