Veckans lag #2 i Hockeyettan Västra

Ny vecka betyder ett nytt veckans lag från serierna i Hockeyettan.

I den Västra serien är det dessa sex herrar som tar plats i laget:

Målvakt: 

Henrik Edström – Borlänge HF (1)

Borlänges nya burväktare har växt in i sin nya målbur och vaktar kassen med ett stort lugn för Borlänges del. Har under veckan hållit nollan under matchen mot Skövde och räddade 29 av 32 skott mot Arboga på bortais och landar därmed på fina 93,75 i räddningsprocent under veckan.

Backar: 

Fredrik Lindström – Tranås AIF (1)

TAIF:s viktiga backklippa Fredrik Lindström gör alltid ett gediget jobb på isen för sitt lag, har under veckan producerat ett mål och en assist i lagets jakt på att ta hem den västra grundserien.

Sebastian Björnstad – Borlänge HF (1)

Björnstad kom till Borlänge under förra säsongen och har växt in i rollen som en av Borlänges bästa backar, har fortfarande inte varit inne på något mål bakåt för sitt lag och ligger på 8+ i plus/minus-statistiken.

Forwards: 

Anton Blomberg – Tranås AIF (1)

Tranåspublikens nya kelgris har satt avtryck direkt i hans nya klubb. Blomberg var på vippen till att ta sig in i laget redan förra säsongen och bevisade att undertecknad gjorde ett misstag som inte plockade med honom. Under veckan som gått har Blomberg bankat in sex poäng fördelat på två mål och fyra assist.

Markus Persson – Borlänge HF (1)

Borlänges duktiga center har producerat på ett magnifikt sätt under veckan och är noterad för sju poäng, fördelat på två mål och fem assist i Borlänges segrar över Arboga och Skövde.

Anton Svensson – Köping HC (1)

Anton Svensson är en viktig spelare för Köping och han har under veckan stått för tre mål och en assist samtidigt som han gjort ett viktigt jobb för sitt lag när de besegrat Forshaga och Mariestad.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath