Veckans lag #2 Östra

Ny vecka betyder ett nytt veckans lag från serierna i Hockeyettan.

I den Östra serien är det dessa sex herrar som tar plats i laget:

Målvakt: 

Benjamin Johansson – Sollentuna HC

Sollentuna ligger just nu på Allettanplats trots att de är de lag som fått flest skott mot sig under serieinledningen. En stor anledning till lagets fina tabellplacering är 24-årige Benjamin Johansson som storspelat i målet. Den senaste veckan vann Benjamin och Sollentuna mot Hanviken och Visby.

Backar: 

Simon Löf – Hudiksvall HC

Hudiks viktiga back Simon Löf är en back som är ny

ttig såväl offensivt som defensivt för Hudik. Den senaste veckan har klättrat rejält i plus/minus-statistiken. och ligger just nu bäst placerad av samtliga backar i serien med 6+.

Wilmer Lindblad – Enköpings SK

ESKs unge back Wilmer Lindblad vände hem från Örebro i somras. 19-åringe har på fem seriematcher skrapat ihop tre assists och får ett stort förtroende av tränare Robert Kimby.

Forwards: 

Sebastian Manberg – Hudiksvalls HC

Östra seriens poängkung var nära att komma med redan förra veckan. Totalt har Manberg gjort ett mål och tio assists på fem matcher. Den senaste veckan gjorde han fyra assists på två matcher.

Patrik Elfsberg – Hudiksvalls HC

Ifjol gjorde Patrik Elfsberg 11 mål och 29 assists på 42 matcher. Denna säsong har Elfsberg gått från att vara passningsspecialist till att bli en målskytt av rang. Den senaste veckan var Elfsberg facit tre mål och en assist i Hudiks segrar mot Väsby och Trångsund.

Andreas Maier – Huddinge IK

Den gångna veckan var en produktiv vecka för Huddingeforwarden Andreas Maier. 21-årige Maier som anslöt från Väsby i somras har under den gångna vecka gjort två mål och fem assists i matcherna mot Visby och Vallentuna.

//Mats Tjernström