Veckans lag #2 Södra

Någon dag senare än beräknat men det har blivit hög tid att presentera de spelarna som gjort störst avtryck i den södra serien under den gångna veckan.

Målvakt: 

Joel Gistedt – Kristianstad (1) 

Kristianstads burväktare har under veckan agerat stabilt och tryggt i sin kasse och har räddat 54 av 57 skott under Kristianstads två vinstmatcher.
Har under hård konkurrens valts ut som denna veckas burväktare i den södra serien.

Backar: 

Erik Lindström – Nybro (1)

strong>

Nybros offensive back får en plats i denna veckas lag efter en vecka där han producerat ett mål och två assist samtidigt som han lett Nybro till två segrar.

Fredrik Lindblom – Kristianstad (1)

Viktige Fredrik Lindblom har under veckans två matcher producerat två assist och spelat en viktig roll för Kristianstad i lagens segermatcher.

Forwards: 

Janne Kivilahti – Nybro (1)

Nybros finska nyförvärv har haft en väldigt bra vecka, två mål och fyra assist har det blivit och han toppar den södra poängligan med elva poäng.

Alfred Andersson – Troja-Ljungby (1)

Har börjat leverera ordentligt med poäng de senaste matcherna, två mål och tre assist från hans klubba under veckan som gick.

Mikael Roslund – Troja-Ljungby (1)

Ytterligare en spelare från Troja kommer med denna vecka, det är HA74s bästa spelare förra säsongen som under veckan stått för två mål och en assist och för det belönas med en plats i veckans lag.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath