Vilundahallen är godkänd för spel

Vilundaparkens ishall i Upplands Väsby blev efter gårdagens inspektion av Svenska ishockeyförbundet godkänd för spel. Väsby som under de elva inledande omgångarna av Hockeyettan spelat nio bortamatcher samt två hemmamatcher på bortaplan är givetvis lättade att hallen är redo för spel igen. Klubbens sportchef Tom Tärnström kunde tillsammans med materialförvaltaren i Väsbys A-lag inspektera hallen nu på morgonen.

– Hallen har verkligen fått ett ansiktslyft med den nya rinken och entréhallen. Men det är ju tråkigt att det har tagit så lång tid. Med tanke på förutsättningarna vi haft  så kan man inte vara annat än nöjd med vår tabellplacering och prestation de inledande elva matcherna, säger Tom Tärnström.

Fredagens match mot Segeltorp kommer dock att spelas i Järfälla Ishall likt senaste “hemmamatchen” mot Hammarby.

– På lördag får vi tillgång till hallen. Jag vet att vaktmästarna kommer jobba hela natten mot lördagen för att isen ska vara åkbar på lördagen. Så söndagens match mot Trångsund blir vår första hemmamatch på hemmaplan för säsongen, avslutar Tom Tärnström.