Veckans lag Östra Vårserien #1

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

Målvakt:

Sebastian Andersson, Hammarby

Sebastian Andersson stod båda de inledande matcherna för Hammarby och räddade 30 respektive 39 skott i matcherna och var en stor bidragande orsak till de två vinsterna. Med detta har han en räddningsprocent på 92%.

Backar:

Alexander Molldén, Nyköping

Ett mål och två assist från Nyköpingsbacken som hjälpt laget till två inledande segrar. Men det som sticker ut mest är i plus/minus-statistiken där Alexander har 5-0 vilket är siffror som Nyköpingstränaren Oskar Jernström kan vara mycket glad över.

Joakim Albertsson, Hammarby

Hammarby har inlett vårserien bra och det har också Joakim Albertsson minst sagt gjort. Med tre mål och två assist på de två första matcherna toppar backen hela poängligan i serien. I Hammarbys premiärseger mot Segeltorp stod han för ett hattrick och då är man given här.

Forwards:

Elias Lindskog, Sollentuna

Det krävdes bara en match för Lindskog att komma upp i toppen av skytteligan. Med sitt hattrick mot Hammarby leder han nu skytteligan och Elias som gjorde en bra grundserie fortsätter sin fina säsong.

Måns Krüger, Segeltorp

Krüger vann den interna poängligan i Segeltorp under grundserien och har inlett vårserien bra. Han assisterade först till de båda målen i premiärmatchen för att sedan assistera till två nya i segern mot Vallentuna. Med sina fyra assist delar han förstaplatsen i assistligan.

Marcus Lindblom, Nyköping

Lindblom har fått en bra start tillsammans med sitt Nyköping och stod för ett mål och två assist i premiären för att följa upp med ytterligare två assist i nästa match. Med fem poäng ligger han tvåa i poängligan efter de två första matcherna.

/Mathias Berglund