Veckans lag Västra Vårserien #2

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

Målvakt:

Robin Christoffersson, Malung
Malung vann seriefinalen mot Skövde och tog över serieledningen efter onsdagens omgång. Christoffersson räddade 31 av 33 Skövdeskott i 3-2 segern.

Backar:

Jesper Broeng, Lindlöven
Allsvenskt meriterade Jesper Broeng har inlett vårserien med ett mål och en assist för sitt Lindlöven. I segermatchen mot Kumla gjorde Broeng 3-2 målet i Lindlövens 6-4 seger.

Martin Modigs, Kumla
Kumlas rutinerade back Martin Modigs går mot sin poängmässigt bästa säsong i Hockeyettan. 28-åringen har under veckan gjort fyra assists i matcherna mot Surahammar och Lindlöven.

Forwards:

Henrik Thegel, Skövde
Skövdes nyckelspelare Henrik Thegel har haft en produktiv vecka. 29-årigen gjorde ett mål och en assist i segermatchen mot Arboga. I onsdagens förlust mot Malung kom ytterligare ett mål från Thegels klubba.

Stefan Kask, Forshaga
26-årige Stefan Kask gjorde ett mål och tre assists i matchen mot Arboga. Kask som är en av Forshagas absolut viktigaste spelare har på de inledande tre matcherna gjort fem poäng och ligger på en delad andraplats i poängligan.

William Johannesson, Forshaga
Forshagas senaste förvärv, William Johannesson vet hur man gör entré med stil. 22-åringen stod för tre fullträffar i matchen i sin första match i Forshagatröjan mot Arboga under ondagen. Johannesson har under hösten gjort 39 poäng på 18 matcher för Hammarö i Hockeytvåan.

/Mats Tjernström