Veckans match: Harlestam “Vi får se upp för deras powerplay”

Stockholmaren Hampus Harlestam gör sin fjärde säsong i Vimmerby. Den poängstarke 25-årige forwarden har under säsongen gjort 10 mål och 11 assists på 25 matcher. Ikväll gästar Harlestam och hans Vimmerby Soft Center Arena i  Kallinge för Veckans match mot Kallinge/Ronneby.

Hur är känslan inför kvällens match mot KRIF?
Det känns bra, ska bli kul att få möta KRIF igen. Det blir ju nästan alltid tuffa matcher med mycket känslor i de matcherna.

Ni har mött dem vid två tillfällen på grundserien. Vad kan du säga om de matcherna?
Vi vann ju varsin match på bortaplan i grundserien. I vår vinst gjorde vi det bra hela matchen och bjöd inte på någonting. I deras vinst gjorde de två powerplay-mål. Och det är där vi får se upp med de imorgon också.

Hur ser du på er status i Allettan ?
Jag tror att det kommer bli en av de jämnaste Allettorna jag spelat. Verkar som alla lag kan slå alla. Tror våra chanser på en bra placering är stora med tanke på att vi blivit en riktigt lagmaskin i år.

/Mats Tjernström