Veckans match: Inför Borlänge – Hudiksvall

I Veckans match nummer tio möts seriesegrarna Borlänge och Hudiksvall under lördagseftermiddagen. Den västra seriens seriesegrare Borlänge har under inledningen av Allettan haft det lite tungt och har “bara” spelat in 16 poäng av 30 möjliga. Gästande Hudiksvall återfinns på tredje plats i tabellen med 21 poäng. Värt att notera är att Borlänge spelat två matcher mindre än Hudik.

– Truppen mår bra, alla friska och hela förutom Victor Eriksson. Vi har blandat och gett resultatmässigt men tycker vi haft lite få som klivit fram och bidragit offensivt vilket har blivit bättre senaste omgångarna. Tycker spelet i sig har varit ganska bra men vi har kanske inte haft det där lilla flytet man behöver ha för att vinna tighta matcher. säger Borlängetränaren Dennis Hall.

– Vi räknar med en tuff match o helg.Vår form är stigande. Serien är väldigt jämn.
Roligt att alla lag kan slå varandra.Hos oss tycker jag att Erik Flood o Simon Löf har stuckit ut, säger Hudikcoachen Lars “Lillis” Lövblom.

Svenska spels odds på matchen: ( 1: 1.85, x: 4.45, 2: 3.02)

Matchen sänds live via Hockeyettan TV samt via Sportbladet. Sändningen börjar 15.50.

/Mats Tjernström