Albertsson tillbaka!

Igår gjorde vi klart med en gammal bekant. Joakim Albertsson ansluter till truppen och stärker upp vår backsida. Vi har varit på jakt efter en back en tid nu. Dels för att höja konkurrensen men också efter att Emil Jakobssons knä gick sönder så har vi varit en kort. Joakim Albertsson som var här för två säsonger sedan har haft en bra säsong i Hammarby och ville gärna förlänga säsongen samtidigt som utmaningen att spela “större” matcher lockade.

Ska bli intressant att se utvecklingen på Joakim sen han var här senast. Han har många bra egenskaper framförallt puckskickligheten, skottet och rörligheten på skridskorna trots sin storlek. På rätt humör kan han även spela fysiskt där hans timing i tacklingarna är framstående.

Välkommen tillbaka till Sveriges bästa Hockeyettanlag Joakim!

Samtidigt kan vi meddela att Alexander Sunnefors avslutar säsongen i Arboga. Vi tackar Alexander för hans insatser i Huddingetröjan och önskar honom lycka till vidare!

Med vänlig hälsning

Fredrik Mälberg

Sportchef Huddinge Hockey

070-7202285

fredrik.malberg@huddingehockey.com

Vi Vill Vi Kan Vi Ska!