Veckans Match: Inför Kristianstad – Vimmerby

I Veckans match drabbar Kristianstad och Vimmerby samman. I tisdags avgjordes matchen efter 6.36 i den första övertidsperioden av Kristianstadsforwarden Johan Lundgren. Imorgon kan Kristianstad avgöra matchserien och i så fall vara klara för spel i kvalserien till Hockeyallsvenskan. Eller blir det så att Vimmerby tvingar fram en tredje och avgörande match i Kristianstad på lördag?

-Segern i tisdags ger oss chansen att avgöra matchserien imorgon, och det kommer vi gå för. Känslan i laget är god och vi har tillgång till samma trupp som i tisdagens match, säger Kristianstads tränare Mikael Gath.

-Vi har vunnit två bortamatcher mot dem i år,  så vi vet att vi kan slå dem på bortaplan. Känslan i gruppen är god och vi tror att det kommer att bli en jämn och tät match där de små detaljerna avgör. Vi går för att ta den här matchserien till en tredje och avgörande match, säger Vimmerbytränaren Phillipe Horsky.

Svenska spels odds på matchen: ( 1: 1.91, x: 4.25, 2: 3.18)

Matchen sänds live via  Sportbladet Plus Premium. Sändningen börjar 18.45.

/Mats Tjernström