Sisolak klar för ÖHF

Örnsköldsvik HF har idag gjort klart med en ny forward inför kommande säsong. Det handlar om slovaken Ondrej Sisolak som förra säsongen spelade i Oskarshamn, i juniorlaget men också känt på luften i seniorhockey.

 

Sisolak är född i Skalica och har HK 91 Senica som sin moderklubb. De tre första junioråren spelade han i Tjeckien representerandes Sparta Prag respektive Chomutov innan han inför fjolårssäsongen flyttade till Sverige och Oskarshamn.

– Vi har letat efter ytterligare forwards för att få till en ännu bättre bredd i truppen och Sisolak känns intressant. Han har gjort en säsong i Sverige och kliver nu in i senioråldern. Under juniortiden i Tjeckien så visade han att han har kapacitet för att producera men framför allt så är han en spelare som sätter laget före jaget, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF och fortsätter:

– Vi har under försäsongen sett hur gruppen fått ny energi och verkligen kommit samman som ett lag och där känner vi att Sisolak passar perfekt in.

 

Sisolak anländer till Örnsköldsvik och ÖHF kommande vecka.