sön 16 feb Slut
Hockeylag LND 3
Hockeylag FOR 2
sön 16 feb Slut
Hockeylag SUR 0
Hockeylag KUM 1
sön 16 feb Slut
Hockeylag NYK 2
Hockeylag KPN 1
sön 16 feb Slut
Hockeylag HIF 2
Hockeylag SEG 1
sön 16 feb Slut
Hockeylag WIN 6
Hockeylag STR 1
sön 16 feb Slut
Hockeylag SHC 2
Hockeylag HAN 5
sön 16 feb Slut
Hockeylag KAL 4
Hockeylag ORN 5
sön 16 feb Slut
Hockeylag LEJ 1
Hockeylag AIF 6
sön 16 feb Slut
Hockeylag BOD 3
Hockeylag HHC 4
sön 16 feb Slut
Hockeylag KIR 3
Hockeylag OIK 5
sön 16 feb Slut
Hockeylag PIT 3
Hockeylag LIN 1
sön 16 feb Slut
Hockeylag TEG 3
Hockeylag BHF 5
sön 16 feb Slut
Hockeylag KRIF 5
Hockeylag GRU 2
sön 16 feb Slut
Hockeylag SIK 1
Hockeylag NYB 5
sön 16 feb Slut
Hockeylag MAR 3
Hockeylag HAH 1
sön 16 feb Slut
Hockeylag TYR 3
Hockeylag BOR 1
sön 16 feb Slut
Hockeylag MRM 2
Hockeylag DAL 4
sön 16 feb Slut
Hockeylag HLS 1
Hockeylag KLR 7
sön 16 feb Slut
Hockeylag VSB 4
Hockeylag VBK 0
ons 19 feb 19:00
Hockeylag KLR -
Hockeylag MRM -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag KUM -
Hockeylag NYK -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag FOR -
Hockeylag SUR -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag MAL -
Hockeylag LND -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag PIT -
Hockeylag KIR -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag TEG -
Hockeylag BOD -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag STR -
Hockeylag SHC -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag SEG -
Hockeylag WIN -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag ESK -
Hockeylag HIF -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag VHC -
Hockeylag ORN -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag LIN -
Hockeylag BHF -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag OIK -
Hockeylag VSB -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag HHC -
Hockeylag VBK -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag GRU -
Hockeylag SIK -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag HAH -
Hockeylag KRIF -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag NYB -
Hockeylag MAR -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag VRH -
Hockeylag TRO -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag TRA -
Hockeylag HUD -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag DAL -
Hockeylag TYR -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag BOR -
Hockeylag VIM -
tor 20 feb 19:00
Hockeylag LEJ -
Hockeylag KAL -

Väsbyförlust i sudden mot Vallentuna

Vallentuna kunde dra det längsta strået i en jämn, men inte alltid välspelad match. Segermålet kom i förlängning efter Väsbyslarv.

 

Den första perioden var dagens jämnaste där målchanserna var lätträknade. Perioden slutade rättvist 0-0. Den andra hann knappt börja innan Pontus Karlsson för tredje gången denna säsong visade sin målfarlighet genom att sätta 1-0 till Väsby. Samme Pontus hade ett par minuter senare en fin framspelning, men tyvärr för Väsbys del så missades läget.

 

Efter detta började Vallentuna ta över alltmer. Väsby hade svårt att få pucken ut ur egen zon, vilket resulterade i en utvisning. Utvisningar är något man inte ska dra på sig mot Vallentuna då de efter ett bra PP kunde sätta 1-1. Resten av perioden gick i Vallentunas favör. Väsby var lite på hälarna i denna del av matchen och drog på sig ytterligare två tvåor. Men bra spel i boxen gjorde att man kunde freda sig perioden ut. Det närmaste Vallentuna kom var ett skott i ribban.

 

Vallentuna kom att sitta i förarsätet efter knappa två minuter av den tredje perioden sedan Edwin Olofsson släppt in ett skott från blålinjen som inte såg otagbart ut. Detta baklängesmål fick Väsby att vakna till lite och man skapade kort därefter ett par hyfsade chanser. Väsby tog nu tag i taktpinnen och nu var det Vallentunas tur att sitta på botbänken. Trots hyfsat spel blev det ingen utdelning under fyra minuters PP då det gick lite för långsamt.

 

Strax därefter kom en olycklig situation där Pontus Karlsson snubblade till och krockade med en Vallentunaspelare som kom åkandes. Såg ut som om Pontus fick Vallentunaspelarens fot i revbenstrakten innan han landade på isen. Detta kändes som en ren olyckshändelse, men då detta blev en skada fick Vallentunaspelaren matchstraff. Fem minuters powerplay väntade för Väsby och man fick nu utdelning cirka två minuter in i det, efter att Markus Nygren gjort sitt första mål i Väsbydressen. Fortsatt powerplay väntade, men det blev ingen utdelning då eller under den återstående delen av perioden, så förlängning väntade med spel tre mot tre.

 

Men så värst mycket spel tre mot tre kom det inte att bli. På grund av utvisningar så spelade man faktiskt under ett antal sekunder fem mot fem. Men Vallentunas segermål kom när det var spel tre mot tre igen. Först vann en Väsbyspelare skickligt en duell en mot en, men sekunderna senare så drällde Väsby med pucken, vilket innebar att Vallentuna kunde sätta segermålet till 2-3 genom forne Väsbyspelaren Johannes Sandberg.

 

Kändes som om inte många stack ut idag i ett jämnstarkt Väsby. Förutom redan nämnda Pontus så uppvisade Oliver Horrsell stundtals upp fornstora takter.

 

/Lars Reuterhagen

 

Foto: Bror Rosenback