Lubo is back

Varmt välkommen tillbaka till Sverige och till Väsby Hockey säger vi till publikfriaren Lubomir Fetkovic. Lubo anländer närmast från Slovakiska högstaligan och HK Nitra och det var till detta Slovakiska mästarlag som Lubo tog vägen efter fjolårssäsongen. Efter en lovande inledning på säsongen i Slovakien så skadade sig Lubo och när klubben samtidigt bytte tränare under rehabiliteringen så blev tiden efter skadan inte såsom Lubomir hade tänkt sig.

 

Längtan tillbaka till Väsby Hockey blev sedermera en kontakt med sportchef Tom Tärnström och med en långsiktig plan så har en övergång blivit möjlig. Vi tackar Väsbys sponsorer och särskilt till SH Bygg för möjligheten att kontraktera Lubomir och det känns väldigt bra att få tillbaka denna spelare som är lika viktig på som utanför isen.

 

Sportchef Tom Tärnström om Lubos återkomst.

När vi fick chansen att få hem Lubomir var det ingen tvekan. Han har varit en central figur i omklädningsrummet under de senaste åren och tillför otroligt mycket till gruppen. Lägg därtill att han självfallet också tillför spetskompetens på isen så är jag väldigt nöjd över att vi kunde ro det här i hamn. Ett stort tack vill jag också rikta till vår samarbetspartner SH-bygg som gör denna övergång möjlig.