Hudiksvalls Henric Nordin väljer att bryta kontraktet

#4 Henric Nordin har meddelat HHC att han vill avbryta sitt kontrakt.

Fotograf: FlyWoodStudio.

– Tråkigt men jag har förståelse för hans beslut och respekterar det. Detta innebär att vi tappar en ledargestalt och duktig back inför avslutningen av AllEttan och kommande Playoff-spel. Vi analyserar nu situationen och beroende på beskedet av Algot Landins skada kan det innebära att vi måste förstärka på backsidan. Ett stort tack till Henric för hans 126 matcher i HHC och vi önskar honom all lycka till i framtiden, säger Pär Langer, sportchef HHC.

Henric kom till HHC säsongen 2017-2018 då han kom från Vålerenga i Norge.

– Jag har under en tid saknat motivationen och har inte den energi jag bör ha för att kunna prestera på den här nivån. Just nu känns det bra att jag har kommit fram till det här beslutet. Och jag är mycket tacksam för dessa år i HHC och föreningen har behandlat mig mycket väl, säger Henric Nordin.