Truppnytt 20/21 – Poängstark forward klar för en fortsättning

Vår första forward inför säsongen 20/21 är klar! Även han kom in som ett av nyförvärven förra säsongen, och han gjorde det minst sagt bra. Han slutade fyra i den interna poängligan under hösten och gjorde sammanlagt 27 poäng (10+17) sett över hela säsongen. Det är med stor glädje vi kommer se Kim Persson i Rallarbotröjan igen!

Var det ett enkelt val att förlänga med Strömsbro?
– Det var inte så mycket funderingar på var man skulle spela någonstans. Strömsbro har något på gång och den resan vill jag vara med och bidra med mitt på!

Du kom in i laget till förra säsongen, vad hade du för förväntningar på laget och säsongen och tyckte du att förväntningarna infriades?
– Förväntningarna jag hade var väl egentligen att vi skulle ha jäkligt kul och göra det till en rolig säsong, vilket jag tycker att vi lyckades med. Sen missade vi Allettan och det var surt med dippen vi hade i november men vi tog oss ändå till playoff 1 vilket jag tycker är starkt med tanke på hur många som var skadade under säsongens gång!

Du blev skadad i slutet av säsongen som var, känner du någon form av revanschlusta inför kommande säsong pga det?
– Det stämmer. Jag känner att jag hade velat vara med hela vägen in i playoff men det funkade helt enkelt inte med huvudet. Men jag känner att jag helt klart vill revanschera mig till nästa säsong!

Text & foto: Elin Granebrandt