ESK värvar poängmakare

Enköpings SK värvar in poängmakaren Elias Lindskog från seriekonkurrenten Sollentuna HC.

Den snart 23-årige forwarden Elias Lindskog, med moderklubb Göta/Traneberg, ansluter till ESK Hockey från seriekonkurrenten Sollentuna HC. På tre säsonger i Hockeyettan har han mäktat med hela 75 poäng på totalt 105 matcher, ett snitt på fina 0,7 poäng/match.

Säsongen 14/15 spelade Elias även en säsong som junior i Bålsta HC där det även blev två matcher med Bålstas A-lag i div 2 – tillsammans med bland andra Dennis Näslund, Ludde Ahlin och Jesper Sojé.

— Vi har följt Elias under säsongen och sett hans utveckling till att bli en ledande spelare i Sollentuna. Han har rätt karaktär för oss och kommer att bidra stort till vårt offensiva spel. Vi ser en stor potential i honom och tror att han kommer utvecklas ytterligare hos oss, säger ESK:s sportchef Alexander Edstein.

Kontraktet med Elias är skrivet på ett år.

ESK Hockeys lagbygge inför säsongen 20/21 kan du se HÄR.

 

Elias Lindskog