Truppnytt 20/21: Dags att presentera nyförvärv nr 2

Dags att presentera det andra nyförvärvet inför kommande säsong! Det är en kille som beskrivs som ung och hungrig och han gör allt för laget. Vi hämtar hem honom från Brynäs organisation, där han bland annat burit kaptensbindeln i både U16 och J18. Nu är dags att ta de första skären in i seniorhockeyn och därför känns det extra kul att Victor Barrögård, född 2001 och Rallarboare i grunden, bestämt sig för att komma tillbaka till Testebo igen!

Du kommer tillbaka till Strömsbro efter några år i Brynäs, hur går tankarna kring det?
– Strömsbro är klubben jag älskar och när chansen dök upp att få komma hem så var det en ära att få skriva på!

Vad har du för förväntningar på att spela seniorhockey i Hockeyettan?
– Det är en ny utmaning att få spela seniorhockey för mig. Det är något jag verkligen ser fram emot. Mina förväntningar är att få komma in och få rutin och lära mig nya saker, så att jag kan utvecklas som hockeyspelare och även som person!

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
– Jag är en hårt jobbande center som spelar med hjärta och jag älskar att vinna!

Dessa är sedan tidigare klara för spel med Strömsbro IF säsongen 2020/2021:
Målvakter
Alexander Flink
John Morelius

Backar
Nicklas Strid
David Deutsch
Viktor Svensson
Niklas Lindberg
Freddie Stömne

Forwards
Kim Persson
Jesper Åhlén Hedenström
Adam Lööf
Marcus Lindblom (Ny)

Text: Elin Granebrandt