Borås: Ny back signad! “alla möjligheter för att utvecklas”

Nu har vi gjort klart med en ny back. Föregående säsong spelade han i HC Dalen, men är även ett bekant ansikte i Ulricehamns IF, där han var en poängstark spelare. Han har även gjort sig bekant i Värnamo när lagen möttes säsongen 18/19, men nu är han alltså inte längre ett motstånd för Borås, utan en i laget. Han heter Anton Netterberg och kommer alltså representera Borås på backsidan säsongen 20/21. Vi hälsar Anton varmt välkommen till Borås och Lejonkulan!

Berätta gärna om dig själv, vem är Anton Netterberg?
– Jag är 26 år gammal, född och uppväxt i Varberg. Flyttat runt en del i landet och spelat ishockey, bland annat hockeygym i Dalarna. Sista åren har jag bott i Jönköping. Där jag har en del av min familj.

Vad gör du när du inte ägnar tiden åt ishockey?
– När jag inte spelar hockey brukar det bli att kolla lite trav både på plats och i soffan, ett intresse som jag delar med min tvillingbror.

Vad ser du som din största stryka?
– Min främsta styrka ligger i att bidra med offensivt backspel och flytta upp spelet till anfallzon på ett bra sätt.

Borås och Dalen möttes föregående säsong, vad var ditt intryck av Borås då, och matcherna som spelades?
– Intrycket jag fick av Borås var att det var ett offensivt skickligt lag som var svåra att spela mot.

Och vad har du fått för intryck av klubben nu när du valde att skriva på?
– Jag har fått ett bra intryck, känns som det är ett bra ställe jag kommer till med alla möjligheter för att utvecklas på isen och bli bättre varje dag.

Slutligen, finns det något du vill tillägga?
– Jag ser fram emot säsongen och för att spela för Borås Hockey i vinter, det känns grymt kul!

Vi hälsar återigen Netterberg välkommen till klubben! Det ska bli spännande att följa honom under säsongen.