Truppnytt 20/21: Vi plockar hem ännu en Rallarboare från Brynäs

Vi fortsätter på samma spår som tidigare då vi gjort klart med backen Axel Westlund! Vi plockar hem honom från Brynäs J20, och det känns fantastiskt kul att Axel vill komma hem och spela seniorhockey för moderklubben. Han har spenderat juniortiden i Brynäs men vill nu även han ta steget in i seniorhockeyn.

Hur känns det att få skriva på för Strömsbros A-lag och att få spela på Testebo igen?
– Det känns jätteroligt! Jag ser verkligen fram emot det och det ska bli otroligt spännande. Att få komma tillbaka och spela på Testebo igen känns fantastiskt roligt. Man har lagt ner mycket tid där i ungdomsåren så det ligger verkligen en varmt om hjärtat. Jag uppskattar verkligen att få komma hem igen och spela för klubben jag brinner för.

Hur går tankarna kring att ta klivet in i seniorhockeyn?
– Det känns bra. Det blir en ny utmaning för mig då jag inte har spelat seniorhockey tidigare, så det blir spännande. Det ska även bli kul att få byta miljö och lära sig nya saker både som spelare och människa.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
– Jag skulle beskriva mig själv som en tvåvägsback som gärna följer med upp i anfallen och skapar målchanser.

Dessa är sedan tidigare klara för spel med Strömsbro IF säsongen 2020/2021:
Målvakter
Alexander Flink
John Morelius

Backar
Nicklas Strid
David Deutsch
Viktor Svensson
Niklas Lindberg
Freddie Stömne
Lucas Gustavsson (Ny)

Forwards
Kim Persson
Jesper Åhlén Hedenström
Adam Lööf
Marcus Lindblom (Ny)
Victor Barrögård (Ny)
Martin Naenfeldt (Ny)

Text: Elin Granebrandt