ÖHF och Kramfors inleder samarbete

Örnsköldsvik Hockey Förening – ÖHF och Kramfors-Alliansen Hockey – KA inleder ett samarbete.
Ett samarbete som innefattar både senior- och juniornivå, och ett utbyte av erfarenheter mellan klubbarna.
– Det är alltid viktigt och nyttigt med samarbeten mellan klubbarna i distriktet. Vi hjälptes åt även under föregående säsong och i och med det här tydliggör vi det ytterligare ett snäpp, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

ÖHF har säsongen 2020/21 representationslaget i Hockeyettan, samt juniorlag i J18 Elit och J20 Elit.
Kramfors-Alliansen har representationslaget i Hockeytvåan, och därefter ett U16-lag.
– Att vi utökar samarbetet mellan ÖHF och Kramfors-Alliansen är glädjande, och en win-win situation för oss båda. Att få möjligheten att erbjuda spel både på senior- och juniorsidan hos ÖHF blir utvecklande säsongen 2020/21, säger Joakim Hassel, ordförande i Kramfors-Alliansen Hockey.