ÖHF kontrakterar Hofström

Örnsköldsvik HF kan meddela att man har kontrakterat forwarden Simon Hofström.
Snart 22-årige Hofström har de senaste säsongerna spelat i Hockeytvåan med Kramfors-Alliansen och innan dess spelade han i Hockeyettan med Sollefteå.
– Mitt mål har hela tiden varit spel i Hockeyettan och att jag nu får den här möjligheten med ÖHF känns lika bra som inspirerande. Jag kommer att göra allt för att ta tillvara på det här, säger Hofström som signerat ett avtal som sträcker sig över säsongen 2020/21.

Hofström som mäter 180 cm och väger 80 kg har IFK Nyland som sin moderklubb. Under åren i Hockeytvåan med Kramfors-Alliansen har han snittat en poäng/match.
– Simon är skridskostark, kliver in i situationer, hård i kroppen och har bra balans. Är också utrustad med ett skott som skapar problem. Det ska bli spännande att se på vilket sätt han kan ta för sig på den här nivån, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.